dijous, 9 de maig del 2019

7ª edició de l' Open BTT 2019


Circuits definitius :
- circuit de 6 km
- circuit de  3 km
- circuit d' 1 km

Inscripcions només "On-Line" (fins dijous 24-05-2018 a les 24:00:00 h)
Open Girona BTT-XCO- Quart
Open Girona BTT-XCO- Kids Cup - Quart

** Si teniu problemes amb la inscripció, escriviu a inscripcions@ciclisme.cat.

1 comentari:

  1. Bon dia, des d'aquí us vull fer arribar les meves felicitacions per la bona organització de la prova, amb un bon circuit i molts detalls per als corredors, molt bon tracte per part de la gent del bar i de la resta de membres i voluntaris del club Quart, sobretot, en el nostre cas, per un de ben menut que prenia part per primera vegada en una prova oficial. Bona senyalització del circuit, fàcil accés per al públic, molt tracte i detalls als corredors...en fi, enhorabona i a seguir amb aquesta bona organització.
    Des d'aquí també voldria posar una nota negativa per un succés "poc agradable" que vaig tenir com a pare: el meu fill, de 6 anys, era la primera cursa federada que feia, estava molt nerviós a la sortida, fins i tot tremolava dels nervis, i, com veníem a veure l'ambient i anar-lo introduint en les curses, va sortir molt atemorit i amb l’única aspiració de disfruitar de la cursa i agafar experiència, i nosaltres, com a pares, intentar animar-lo en tot moment, i així va ser fins la rampeta que hi havia abans de la recta a meta, on, amb molt bon criteri, vau posar algun membre de l’organització per ajudar als nens a acabar de pujar el turonet, ja que el fang havia complicat la traçada. Vaig arribar a aquell punt, anàvem penúltims, i, per ant, tan sols aspiràvem a acabar la cursa, i al arribar al turonet el meu fill va baixar de la bici i el van ajudar a pujar, moment en que jo també vaig voler ajudar al nen i als nois de l’organització a que superés la pujadeta,ja que també ajudar era complicat pel fang que hi havia. Doncs bé, i ara ve la meva queixa: és en aquest moment en que, la fotògrafa de la cursa (així es va autonomenar), em va cridar de molt mares formes “Eh tu fora d’aquí!! Ets de l’organització, oi que no, doncs fora! Davant la mirada de sorpresa d’altres pares que hi eren presents...em vaig limitar a dir-li que era el pare d’aquell nen i que només havia ajudat al nen a superar l’obstacle... fent més fàcil també la tasca dels companys de l‘organització que estaven pendents d’ajudar als nens a superar aquest tram sense fer-se mal, si un nen cau que faria, no ajudar-lo? ...però va tornar a escridassar amb males formes que “no ets de l’organització i que em treies d’allí”, vaig decidir obviar l’incident i continuar animant al meu fill, però em va quedar un regust amarg pel to utilitzat i les males formes, i les cares de sorpresa de la resta de persones que hi estaven present així ho va corroborar, en fi, que hi ha moltes formes de dirigir-se a algú, però eh tu fora d’aquí no crec que sigui la més adient per algun que no coneixes de res i que tan sols pretenia ajudar al seu fill en un tram on així es feia a tot nen que ho requerís.
    En fi un incident del que volia que tinguéssiu constància (no va ser l’únic incident que va tenir amb gent que estava al circuit), però que no entela al bona organització de l’esdeveniment moltes gràcies i l’any que ve hi tornarem!

    ResponElimina